Partners

Referenties

Zeer tevreden over de aanbouw van ons huis. Katje doet wat hij belooft en tegen zeer scherpe prijzen.

Klusbedrijf katje

Mijn naam is Daniel Katje uit Leeuwarden, getrouwd en vader van 3 kinderen. In 2013 ben ik begonnen met Klus en Timmerbedrijf Katje. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de installatie techniek en houtskeletbouw vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging.  Door grote verbouwingen aan eigen woning en klussen bij vrienden en kennissen kwam ik er al snel achter dat daar mijn passie lag. Door de ruime ervaring en kennis die ik in al die jaren in loondienst heb opgedaan, was de keuze om voor mezelf te starten snel gemaakt.

Een professioneel allround  klus en timmerbedrijf waar de klant centraal staat. Persoonlijke aandacht en ambachtelijk vakmanschap, dat is waar we voor staan.

Klus en Timmerbedrijf Katje hecht veel waarde aan kwaliteit en houdt zijn kennis daarom op peil door het volgen van workshops en cursussen. Tevens ben ik in het bezit van VCA-vol (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden)  en het certificaat leermeester.

Voor zowel particulieren als bedrijven voeren wij diverse werkzaamheden uit en geven daarbij altijd garantie op de materialen en uitgevoerde werkzaamheden. Of het nu gaat om een renovatie, onderhoud of nieuwbouw. Klus en Timmerbedrijf Katje uit Leeuwarden staat voor u klaar.